AliExpress Online Winkelen

AliExpress is te vergelijken met Ebay. AliExpress is een winkel platform waar bedrijven of individuelen producten kunnen aanbieden. AliExpress kan, net zoals moederbedrijf Alibaba, zeer voordelig hun producten verkopen omdat het direct uit China komt. Typisch aan deze site is dat het niet mogelijk is om vanuit China producten te kopen. Dit warenhuis richt zich op de internationale markt.

Beoordeling : 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 votes, average: 4.00 out of 5)

Loading...

Klik nu om naar de website te gaan

Online Winkelen bij AliExpress

aliexpressDe website heeft als motto ‘Smarter shopping, better living’, dit motto gaat helemaal op voor dit online warenhuis. Voor iedereen die van voordelig shoppen houdt is AliExpress en echte aanrader. De prijzen zijn veel lager dan bij Europese of Amerikaanse webshops.

Weet je nog niet zeker of je bepaalde producten wilt kopen? Dan kun je ze altijd voor het aanschaffen al toevoegen aan je verlanglijstje. Zo hoef je geen tweede keer te zoeken. Dit is ideaal. AliExpress is vanwege haar ruime assortiment en goedkope prijs een hele grote speler op het gebied van online warenhuizen. Dit internationale platform voorziet de beste nieuwe producten vanuit China.

Assortiment van AliExpress

Doordat er zo veel verschillende aanbieders van producten zijn heeft AliExpress een wisselend, maar ook enorm ruim assortiment. De site is zeer overzichtelijk ingericht waardoor je snel kunt vinden wat je zoek en er is een Nederlands menu beschikbaar. Daarnaast geeft de hoofdpagina van de site je al mogelijke suggesties van aankopen.

Dit is gebaseerd op eerdere aankopen en werkt zo in je voordeel. Va onder andere kleding, elektronica, tuingereedschap, speelgoed tot sieraden kun je bij AliExpress terecht. Je vindt hier bekende merken, maar ook onbekendere Chinese merken. Heb je geen zin om via het menu te zoeken? Typ dan in het zoekveld boven aan de pagina wat je zoekt en de site doet de rest.

Een overzicht van producten die gelinkt zijn met uw zoekopdracht verschijnen op uw scherm. Zo vindt je heel eenvoudig wat je zoekt.

Klik voor het overzicht van alle online warenhuizen

Kortingen en Acties AliExpress

Doordat je hier rechtstreeks vanuit China je producten kunt importeren geniet je bij AliExpress automatisch van een lagere prijs. Daarnaast heeft de site nog genoeg acties en kortingen waardoor je nog voordeliger uitkomt. Zo zijn er wekelijkse en seizoensgebonden acties en wordt op de hoofdpagina al producten met korting aangegeven.

Tips voor het shoppen op AliExpress

Service

Helaas beschikt deze internationale webshop niet over een Nederlandstalige klantenservice, maar is wel zeer bereid om u in het Engels te woord te staan bij uw vragen over de producten en service van AliExpress. Professioneel advies en hulp bij al uw vragen.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
AliExpress
Author Rating
51star1star1star1star1star