De Bijenkorf Online

De Bijenkorf is vooral bekend door zijn fysieke verkooppunten in Nederland. Sinds 2009 heeft dit warenhuis echter ook een online winkel. De webwinkel richt zich met name op de verkoop van kleding, schoenen, tassen en accessoires.

Beoordeling : 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 votes, average: 3.33 out of 5)

Loading...

Online winkelen bij De Bijenkorf

de bijenkorf online warenhuisZowel voor dames, heren als kinderen is het assortiment erg uitgebreid. Je vindt er, net zoals in de fysieke winkels, met name de wat exclusievere, luxueuze merken. Daarnaast bestaat het assortiment uit cosmetica, woonaccessoires, elektronica en vrijetijdsartikelen.

De kracht van dit online warenhuis is de combinatie van een webwinkel en filialen door het hele land. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je online bestelling gratis af te halen in een filiaal bij jou in de buurt, een service die geen ander online warenhuis biedt. Natuurlijk kun je je bestelling ook thuis laten bezorgen.

Klik hier om naar de website te gaan

Als je voor 19.30 je bestelling plaatst, heb je deze de dag er na al in huis. Daarnaast is het mogelijk om zelf een bezorg dag te kiezen.

Bijenkorf webshop

De bijenkorf webshop is een Belgische webshop waar je terecht kan voor kledij voor dames, heren en kinderen, voor wonen en vrije tijd en voor cosmetica. Je kan de website eigenlijk makkelijk zien als een online webshop waarin verschillende merken samengebundeld zijn.

Wanneer je op de website boven met je cursor op het onderdeel gaat staan waarin je interesse hebt, kan je makkelijk de deelrubrieken zien staan. Dit maakt de zoektocht naar je favoriete product of producten nog makkelijker.

Wanneer je dus op zoek bent naar iets, kan je makkelijk de verschillende producten en merken met elkaar vergelijken op deze website. Een echte aanrader en het is ook nog eens heel makkelijk om alles bij elkaar te hebben staan. Op deze manier kan je niet enkel de merken zelf met elkaar vergelijken, maar ook de prijzen kan je met elkaar vergelijken. Ontzettend handig dus!

De Bijenkorf schoenen

Een van de zaken waarvoor je bij Bijenkorf terecht kan, zijn voor schoenen. Zowel voor dames, heren als voor kinderen kan je schoenen vinden bij Bijenkorf. Hier staan allerlei schoenen van allerlei merken bij elkaar. Hierdoor kan je makkelijk de prijzen van de verschillende modellen en van de verschillende merken met elkaar vergelijken.

Wat moet je doen als je op zoek bent naar schoenen? Heel simpel. Je gaat naar de website van Bijenkorf en staat met je cursor bovenaan op de categorie die je wenst: dames, heren of kinderen. Wanneer je dat gedaan hebt, kan je kiezen tussen verschillende soorten schoenen. Hier krijg je dan een selectie van verschillende merken samen.

Links kan je ook specifieker gaan en aanduiden welke schoenmaat je hebt, welk merk je verkiest enzovoort. Deze webshop maakt de zoektocht naar de ideale schoenen alvast een heel stuk makkelijker.

Bijenkorf horloges

Voor een goede vergelijking van horloges voor mannen, vrouwen en kinderen moet je bij Bijenkorf zijn. Hier worden namelijk verschillende soorten horloges van verschillende prijzen met elkaar vergeleken met elkaar op de website. Het is heel eenvoudig om je favoriete horloge te vinden.

Als eerste ga je naar de website van Bijenkorf. Dan kies je bovenaan voor je favoriete categorie. Dan kan je horloges aanduiden. Hierna kan je links heel makkelijk specifieker gaan. Zo kan je aanduiden van welk merk je een horloge verkiest, welke kleur je verkiest, welke materialen je verkiest aan de band van de horloge, hoeveel het product mag kosten enzovoort.

Een handige hulp dus bij de zoektocht naar een nieuw horloge! Heb je interesse in de aankoop van een horloge? Bekijk dan eerst de website van Bijenkorf. Op deze manier kan je vergelijken en vind je vast je favoriete horloge.

Klik hier om naar de website te gaan

Betaalmogelijkheden De Bijenkorf online 

  • iDEAL
  • Creditcard
  • De Bijenkorf Card

 

Verzendkosten De Bijenkorf online

Bezorging bij de Bijenkorf online via PostNL kost 3,95 per bestelling. Besteld u online en laat u de goederen afleveren bij een Kiala Punt bij u in de buurt, dan zijn de kosten 2,95 per bestelling. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling online te doen en dan op te halen bij een filiaal van de Bijenkorf, dit is gratis, er komen dan geen verzendkosten bij.

Klik hier voor het overzicht van alle online warenhuizen en postorderbedrijven.

Ervaringen en opmerkingen De Bijenkorf

Heeft u ervaring met de Bijenkorf? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
De Bijenkorf
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.