Wohi

Wohi is het warenhuis met een zeer uitgebreid assortiment. Zij verkopen bijzondere, uiteenlopende  maar ook alledaagse leuke producten. Hieronder zijn de meest vertrouwde topmerken en unieke vondsten. Met meer dan 320.000 artikelen is er voor iedereen een mooie aanbieding.

Klik hier om naar de website te gaan

Online bestellen bij Wohi

Bestellen kan met of zonder account. Wanneer u bij een artikel aangeeft dat u het wilt bestellen komt het in de winkelwagen. U kunt dan inloggen met uw account of een account aanmaken. U kunt ook uw bestelling als Gast maken.

wohiBij Wohi werken ze met een aantal categorieen zodat het zoeken naar een bepaald product zeer gemakkelijk wordt. De categorieen zijn: Aanbiedingen, Beauty & Parfum, Beeld & Geluid, Bloemen, Boeken en Computer & Telecom. Maar ook Dameskleding, Delicatessen, Dieren, Drogisterij, Herenkleding, Huis & tuin, Huishoud, Kinderkleding, Onderdelen, Outlet, Slapen, Speelgoed, Superfoods, Wijnen en Witgoed.

Ook deze categorieen worden steeds weer verder onderverdeeld. U kunt hierdoor zeer specifiek naar het product van uw keuze gaan. Ook is er een zoekfunctie zodat u direct op de productnaam kunt kiezen.

Verzendkosten Wohi

Alle bestellingen boven 19 euro zijn gratis. Wanneer u boeken of bloemen besteld worden ze ook altijd gratis verzonden. Wanneer u de bestelling naar Belgie wilt laten verzenden kost dit 4,95 euro. De levertijd staat bij elk product. Wanneer u meerdere producten besteld telt de levertijd van het artikel met de langste levertijd. Als u er niets over terug kunt vinden is de levertijd 1 tot 3 dagen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Wohi kunt u betalen met IDEAL, Creditcards van Visa en Eurocard en per digitale acceptgiro via Afterpay. Klanten uit België kunnen ook betalen met Meastro en MisterCash.

Wohi artikelen retour sturen

Bij WOHI kunt u bestelde artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen als het artikel u om welke reden dan ook niet mocht bevallen. Daarom is ook de staat van de verpakking van belang. Eboeken, bloemen en etenswaren (versproducten) kunnen niet geretourneerd worden. Wijnen kunnen alleen ongeopend geretourneerd worden. 

Voor kleding geldt daarbij dat het label nog aan het artikel vast zit tenzij deze labels het passen belemmeren.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Wohi Warenhuis
Author Rating
41star1star1star1stargray